Publieksprijs verkeersveiligheids-campagne naar leerlingen van de Driestar

ProfielfotoMarjolein van Kempen July 05, 2018 310 keer bekeken 0 comments

Twee leerlingen van het Driestar College uit Gouda hebben een onderdeel van de wedstrijd “CampagneCrew” gewonnen.

Jaarlijks wordt de wedstrijd “CampagneCrew”, onderdeel van het programma TotallyTraffic, georganiseerd. Met de wedstrijd worden jongeren zelf aan het denken zetten over goede manieren om hun leeftijdsgenoten te betrekken bij verkeersveiligheid. Dat is belangrijk, want jaarlijks worden ongeveer 600 jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar slachtoffer van een verkeersongeval.

Twee leerlingen van het Driestar College uit Gouda behaalden het hoogste aantal likes op de facebookpagina van CampagneCrew en wonnen daarmee de Publieksprijs: een mini tablet.

Op verkeersveiligheidsgebied wordt in Midden-Holland samengewerkt in de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Midden-Holland (RPV MH). In de RPV Midden-Holland nemen de portefeuillehouders Verkeer en Vervoer deel, het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, de Regio Midden-Holland en het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland. Zij stellen zich ten doel via een praktische en uitvoeringsgerichte samenwerking gezamenlijk de verkeersonveiligheid te bestrijden. Projecten liggen vast in het Actieplan Verkeersveiligheid Midden-Holland 2017-2019. Totally Traffic is een van de projecten.

0  Comments

Cookie settings